Daros BG

Метални изделия

Метални парапети 1

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от:

  • алуминий
  • чугун
  • желязо

Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен момент, алуминият не е подходящ.

Най-често алуминиевите парапети са сглобяеми. Прилагат се в райони с щадящи условия на работа.

Неръждаемата стомана не съдържа алуминий. Такива продукти могат да се комбинират с други материали, така че да се комбинират с почти всеки интериорен стил. Съпротивлението на неръждаемата стомана на промените на външната среда позволява използването им не само за вътрешни, но и за външни стълби.

Най-често можете да намерите комбинация под формата на стелажи от неръждаема стомана и дървен парапет. За външна употреба парапети или в интериора на хай-тек стил използвани парапети и перила от полирана неръждаема стомана, и пълнене – стъкло.

Различните видове метални парапети намират приложение в изработването на стълби. Често парапетите от неръждаема стомана са направени за метални спираловидни стълби, тъй като е изключително трудно да се направи перило от дърво, което ще повтори конфигурацията на стълбището и ще има сложна спирална геометрия.

Към страницата ни във Фейсбук

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече