Алуминиеви парапети

Алуминиеви парапети 👈. Те са удачен вариант за вашия дом. За разлика от металните и дървени парапети те не се нуждаят от поддръжка,нужно е само да се забърсват с влажна кърпа.

Алуминиеви парапети

Също така с качествен монтаж не отстъпват по здравина. Един качествен и красив парапет на добра цена с 5години гаранция на монтажа.

Парапет от алуминий и 4бр. WPC дъски

Цена 125.00 лева

Алуминиеви парапети също така са препочитан вариант, защото не са заплашени от корозия, както и са лесни за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен момент, алуминият не е подходящ. Най-често алуминиевите парапети са сглобяеми. Прилагат се в райони със щадящи условия на работа.

Безплатен оглед при поръчка

Обадете се на нашите телефони за безплатна консултация и оглед и поръчайте от алуминиевите парапети. Ние не таксуваме за посещение и изготвяне на оферта. Супер качествени парапети от алуминий с бързи срокове за производство и монтаж.

Фирма с дългогодишен опит в довършителните строителни работи.

Вижте още:

Разгледайте нашата Facebook страница с готови модели на алуминиевите парапети, промоции и специални оферти. Ще се радваме да ни споделите Вашето мнение от качеството на работата на екипите ни. Мнението Ви е важно за нас!

Алуминиеви парапети
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече