Daros BG

Алуминиеви парапети

Алуминиеви парапети 👈. Те са удачен вариант за вашия дом. За разлика от металните и дървени парапети те не се нуждаят от поддръжка,нужно е само да се забърсват с влажна кърпа.

Алуминиеви парапети

Също така с качествен монтаж не отстъпват по здравина. Един качествен и красив парапет на добра цена с 5 години гаранция на монтажа.

Парапет от алуминий и 4бр. WPC дъски

Цена 125.00 лева

Алуминиеви парапети също така са препочитан вариант, защото не са заплашени от корозия, както и са лесни за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен момент, алуминият не е подходящ. Най-често алуминиевите парапети са сглобяеми. Прилагат се в райони със щадящи условия на работа.

Безплатен оглед при поръчка

Обадете се на нашите телефони за безплатна консултация и оглед и поръчайте от алуминиевите парапети. Ние не таксуваме за посещение и изготвяне на оферта. Супер качествени парапети от алуминий с бързи срокове за производство и монтаж.

Фирма с дългогодишен опит в довършителните строителни работи.

Вижте още:

Разгледайте нашата Facebook страница с готови модели на алуминиевите парапети, промоции и специални оферти. Ще се радваме да ни споделите Вашето мнение от качеството на работата на екипите ни. Мнението Ви е важно за нас!

Няколко предимства на алуминиеви парапети от DarosBG

Алуминиевите парапети са издръжливи

Алуминият, за разлика от много други парапетни материали, не е податлив на корозия или ръжда и може лесно да издържи на тежкото време, включително лед, сняг, дъжд и UV лъчи. Те също няма да се натрошат, усукат, свият или изкривят. Трайността на алуминия контрастира рязко с крехкостта на дървото. Ако не поддържате правилно дървените парапети, те ще се разпаднат с течение на годините. Ако не поддържате алуминиеви парапети, от друга страна, това не е проблем! Те пак ще изглеждат страхотно.

Алуминиевите парапети не изискват сериозна поддръжка

Алуминиевите парапети са естествено здрави продукти, така че не изискват много поддръжка. Предлаганите в наши дни алуминиеви парапети с прахово боядисване не се нуждаят от никаква поддръжка. За разлика от обикновената боя, правилно нанесеното прахово покритие върху повечето алуминиеви парапети е трайно и няма да се напука, раздроби или обели. Препоръчваме Ви да почиствате парапетите си поне веднъж годишно, ако се намират в стандартна външна среда. В по-потенциално заплашителни среди, като тези в близост до море или басейн, проверявайте и почиствайте парапетите си на всеки шест месеца.

Тези парапети са лесни за монтаж

В сравнение с много други видове парапети, алуминиевите системи са сравнително лесни за монтиране. В наши дни много производители проектират прости системи, които дори вие сами можете да си инсталирате. Някои дори се предлагат в комплект, който включва почти всичко, от което се нуждаете, за да започнете – от най-големите стълбове до най-малките винтове – стига да имате някои основни инструменти. Например най-вероятно ще ви трябват трион, бормашина, рулетка, нивелир и гумен чук. Така че, ако сте уверени в своите строителни способности, не се колебайте да се заемете сами с монтажа на вашия алуминиев парапет.

Алуминиевите парапети са евтини

Алуминият е достъпна опция, която предлага множество предимства, но не е толкова скъпа като стомана или ковано желязо. Освен това, като взимате предвид първоначалната цена на вашия парапет, не забравяйте да вземете предвид разходите за монтаж, разходите за поддръжка, разходите за ремонт и средната продължителност на живота на избрания от вас парапет. Тъй като алуминият не изисква поддръжка и ще издържи много по-дълго от повечето материали, ще установите, че цената отразява качеството на продукта. Дървото, макар и по-евтино, ще ви струва повече при поддръжка, ремонт. Освен това алуминиевите парапети имат по-дълъг живот от дървените, така че няма да е необходимо да ги подменяте скоро.

Алуминиевите парапети са безопасни

Алуминият е много здрав, универсален материал. Силата варира в зависимост от сплавта, но ако се съмнявате в здравината на алуминия, имайте предвид, че много производители използват алуминий в рамките на други парапети (като винил), за да увеличат здравината им. От структурна гледна точка алуминият е добър избор, особено ако закупите парапета си от реномиран производител. Не ръждясва и не гние, освен това поддържа формата си при екстремни температури, така че няма да се притеснявате, че ще се влоши поради честото разширяване или свиване.

Алуминиевите парапети са красиви

Алуминиевите парапети се предлагат в различни стилове и цветове, така че със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря както на вашия вкус, така и на характера на дома ви. Те предлагат цялата елегантност и стил на кованото желязо без огромното тегло и скъпата цена. Освен това, ако изберете правилния цвят и дизайн, вашият парапет ще се слее безпроблемно със заобикалящата го среда, показвайки очарованията на вашия имот, без да се набива на очи.

Оценете ни!
[Общо: 7 Средно: 4.9]
Алуминиеви парапети
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече