Daros BG

Цени

Безплатни огледи за гр. София

За консултация за изработка и монтаж на парапети на място в офиса ни, моля обадете се предварително за запазване на час.

Парапет с 3 хоризонтално разположени струни

Парапет с 3 хоризонтално разположени струни ф -16

Парапет с 4 хоризонтално разположени струни

Парапет с 4 хоризонтално разположени струни ф -16

Парапет с 5 хоризонтално разположени струни

Парапет с 5 хоризонтално разположени струни ф -16

Ръкохватка за стена

Ръкохватка за стена

Парапет за тераса с две струни

Парапет за тераса с две струни

Парапет за тераса с решетка

Парапет за тераса с решетка Ф-16 върху Ф-16

Парапет за тераса с решетка от Ф-30

Алуминиев парапет с решетка Ф-16 във Ф-30

Алуминиев парапет решетка квадратна система

Алуминиев парапет решетка квадратна система

Парапет за тераса със стъкла

Парапет за тераса с триплекс с държачи

Алуминиев парапет с три алуминиеви дъски

Алуминиев парапет с три алуминиеви дъски

Стъклен парапет

Стъклен парапет

Парапет за тераса със стъкла

Парапет за тераса със стъкла с долен и горен профил 4-1-4

Козирка

Козирка

Навес с алуминиеви профили и плътен поликарбонат

Навес с алуминиеви профили и плътен поликарбонат

*Всички цени са без ДДС и с включени доставка и монтаж

Избор на цвятИма три натурални цвята (бял,шампанско и жълт). Има над 30 цвята, в които могат да бъдат боядисани профилите.
Начин на монтиране Монтажа става по изпитана технология. В бетона се анкерира (200 мм – 300 мм анкер). Колонката също се залепва със специално лепило.
Видове парапети – за стълби и терасиПарапет тип Решетка, с вертикални профили, изцяло стъклен модел със закалено стъкло, с горен и долен профил с триплекс 8мм и най-бюджетният вариант – с хоризонтални струни (Ф16).
Цени на парапетите Цените на алуминиевите парапети са доста изгодни в сравнение с парапети от друг материал. Подръжката е много лесна за клиентите.

прави стандартни парапети

 

Често задавани въпроси

Има ли достатъчно голям избор на модели?

Отговор: Предлагат се много модели със струни, със стъкло в комбинация с профили и само стъклени. Стълкото може да се комбинира с профили по всякакъв начин и може да се импровизира и крайният резултат да задоволи и най-претенциозният клиент.

Стават ли достатъчно здрави aлуминиевите парапети?

Отговор: Алуминиевите парапети не отстъпват по здравина на останалите.Системата на монтаж е надеждна и доказана с годините.Ползват се специални лепила за придаване на здравина.

Подходящи ли са алуминиевите парапети за всякакви атмосферни условия?

Отговор: Алуминиевите парапети са подходящи за всякакви атмосферни условия и няма опасност от корозиране.Подходящи за монтаж както по черноморието и на места където температурите са високи, така и в региони със студен климат.

Оценете ни!
[Общо: 17 Средно: 4.6]
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече