Daros BG

Парапет за тераса

Парапет за тераса – той бива няколко вида в зависимост от желанието на клиента и спецификациите.

Има парапет с хоризонтални струни (от 2 до 5 броя), също така за по-голяма сигурност когато има малки деца за предпочитане е вариантът с вградени квадрати тип решетка. Материалът може да бъде боядисан в дървесен ефект и в много други цветове според изискването на клиента и вида тераса.

Много красив парапет за тераси също е с Триплекс 4.1.4 с долна и горна шина. При този вариант няма опасност стъклото да падне при силни ветрове защото влиза от горе и от долу в шина. За повече здравина парапета са монтира по специална система със залепване на анкерите за пода и лепене на колонките към анкерите. След 24 часа химията стяга и парапета става много стабилен.

Парапет за тераса с 2 бр хоризонтално разположени ф -16

Цени от 60.00 лева

Разгледайте нашата галерия с готови обекти. Ние се стремим да доставяме парапети за тераси и балкони с отлично качество. Монтажистите ни са голям опит и лесно решават възникващи казуси при монтажа на парапетите. Всяка тераса има свои особености и ние бързо се адаптираме.

Парапет за тераса от DarosBG

Вижте какво правим в нашите обекти и на страницата на компанията във Facebook. Оставете ни коментар и мнение.

Оценете ни!
[Общо: 16 Средно: 4.8]
Парапет за терасa

Парапет за тераса с решетка

Парапет за тераса с решетка Ф - 16 върху Ф - 16

Цени от 120.00 лева

алуминиев парапет

Парапет за тераса със стъкла

Парапет за тераса със стъкла безсцветен триплекс 4 -1- 4

Цени от 125.00 лева

стъклени парапети

Парапет за тераса със стъкла безсцветен триплекс с долен и горен профил 4 -1- 4

Цени от 135.00 лева

парапет за тераса

Основната практическа функция на парапета за тераса е да гарантира безопасността на хората. Терасата с парапета следва да е проектирана, както да е както красива, така и издръжлива.

Изборът на материал е, както популярните дърво и метал, така и по-рядко стъкло, пластмаса и други, напълно екзотични опции. При избора на материал за парапет се вземат предвид следните обстоятелства:

  • Наличност и цена на материала
  • Тегло и здравина на бъдещата тераса с парапет
  • Съобразяване с общата архитектурна концепция на къщата и мястото

Изборът на материали за производството на парапети на терасата е много разнообразен.

По правило парапетът за терасата се прави от същите материали и в същия стил, както терасата. Най-популярните парапети за терасата са дървото и метала. Възможни са и комбинации от различни видове материали. Например метален парапет и дървен парапет, метални стълбове и дървени секции. Не е необходимо целият парапет да бъде еднакъв.

Основното тук е да парапетът да е здрав, качествено изработен, привлекателен и да създава определено добро настроение.

Обадете ни се, за да поръчате при нас желания от Вас парапет за терасата.

Избор на материал за парапет за терасаМожем да ви предложим популярните дърво и метал, както и по-рядко стъкло, пластмаса и други напълно екзотични опции.
Профилите за парапет за тераса саСа с различна дебелина, от 1.1мм до 2мм.Колкото е по плътен профила, толкова по-здрав става самият алуминиев парапет.
Нашите парапети са С пет годишна гаранция на монтажа. Профилите са със сертификат от производителя.
Монтажът на парапетите Става по специална система за повече здравина. За закрепяне на вертикалните колонки към пода се използват плътни анкери с дължина между 200мм и 300мм, които се лепят със специална химия. След което и самата колонка бива залепена за анкера с двукомпонентно лепило което след 24 часа придава изключителна якост на целият парапет.
Вземане на размери за парапетЩе вземем точните размери и ще изготвим индивидуален проект, който изцяло ще пасва на вашите идеи и интериора на дома ви.

Често задавани въпроси

Кои са подходящи парапети за открити тераси?Препоръчваме ви парапети за открити тераси тип иноксови или алуминиеви. И двата модела са устойчиви против корозия, не се поддават на замърсяване и са лесни за поддръжка.
Каква е цената за парапети за тераси?Използваните материали, мястото на монтажа и височината са най-важните фактори, които влияят при определяне на цена за изграждане на парапет за тераса. За конкретна информация и оферти, моля изпратете ни запитване на darosbg@gmail.com.
Какви са сроковете за изработка на парапети за тераси?Срокът за изработка на парапети е в зависимост от спецификата на парапетите, материала от който ще бъдат направени и количество. Срокът на изпълнение започва да тече след одобрение на проекта от страна на клиента, както и сключване на договор.
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече