Daros BG

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

PVC Парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети

PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост.

Тук, в тази публикация, ние отговаряме на топ 10 често задавани въпроса относно продукта и ви оставяме да решавате сами!

1. PVC срещу дърво? Защо да избера PVC?

Когато изберем PVC, веднага казваме НЕ на тромави, скъпи и поддържащи традиционни материали. Ползите са огромни по отношение на дълголетието, издръжливостта и безпроблемната употреба. Необходимо е постоянно поддържане на дървесината – разходи за шлифоване, полиране, пълнене и боядисване. Първоначалните разходи за инсталиране на PVC могат да бъдат по-високи в сравнение с дървения – конвенционално PVC струва около два пъти повече от дървото. Но това е без да се вземат предвид високите разходи за труд, свързани с монтажа, довършителните работи и поддръжката на дървени парапети. Като цяло цените са абсолютно оправдани за висококачествения и дългосрочен продукт. Със сигурност ще ви спести значителна сума в дългосрочен план.

2. Какви са моите опции при закупуване на PVC парапети?

PVC парапетите се предлагат като отделни компоненти, както и пакетирани комплекти. Можете лесно да инсталирате парапетите сами или да наемете изпълнител, който да го инсталира вместо вас. Съществува висока гъвкавост за работа с PVC парапети, тъй като частите се предлагат дори онлайн, а материалите са предварително проектирани, модулни и проектирани за превъзходно прилягане и завършеност.

3. Какви са моите опции за цвят и дизайн с ПВЦ парапети?

PVC парапетите се предлагат в различни цветове, дизайн и текстури – от чисто бяло до естетично дърво.

4. Как се сглобяват PVC парапети?

Парапетите могат да бъдат монтирани с помощта на закрепващи винтове и метални скоби за сглобяване на стълбовете, релсите и пикетите. Това обаче не е предпочитан метод. Препоръчваме дизайн със скоби, адаптери и компоненти, които са проектирани така, че да се вписват безпроблемно и да се задържат на място от крепежни елементи.

5. Къде мога да използвам такива парапети в дома си?

PVC парапети могат да се използват около градини, вътрешни дворове на крайградски домове. Те също могат да се използват като преградни или водещи стълбове по терасите. Въпреки че PVC парапетите са здрави, трябва да се вземат предвид специфичните приложения. Например, за съображения за безопасност ПВЦ парапетите не трябва да се използват в райони с високи височини, където се очаква прекомерна сила или натиск върху тях, включително хора, облегнати на тях или силни ветрове.

6. Разширяват ли се или се свиват PVC парапети?

PVC може да се разшири и свие поради топлина и пряка слънчева светлина (за разлика от дървесината, която се разширява заради влагата). Трябва да се предвидят квоти за това, когато инсталирате продукта.

7. Идват ли с гаранция?

Да, вашите PVC парапети се предлагат с ограничена доживотна гаранция .

8. Ами поддръжката? Как да почистя моите парапети?

PVC парапетите са чудесни около домовете, особено защото са толкова лесни за поддръжка. Просто почистете замърсяванията от парапета си с вода и сапун. Използвайте почистващ препарат за повърхности за по-упорити петна. PVC е неорганичен материал и не привлича плесен. UV инхибиторите (Ti02) във вашите PVC парапети предотвратяват пожълтяване или промяна в цвета, поради постоянно излагане на елементите.

9. Може ли моите PVC парапети да се напукат, да изгният  или да се отлепят?

Не, PVC парапетите са особено издръжливи. Те могат да издържат на значителен натиск и сила.

10. Как моите ПВЦ парапети влияят на околната среда?

PVC е инертен материал. PVC парапетите са безопасни и нетоксични. Те не се разпадат, проникват в почвата, не предават замърсители в земята или във въздуха или имат други подобни неблагоприятни ефекти върху околната среда. След като са изпълнили предназначението и продължителната си употреба, те също могат да бъдат демонтирани и рециклирани. И, като изберете да купите PVC парапети, вие спестявате стотици дървета от отсичане. Това е очевиден плюс!

Към страницата ни във Facebook

Оценете ни!
[Общо: 0 Средно: 0]
Call Now Button

Последни публикации

PVC Парапети

Десетте най-често задавани въпроса за PVC парапети

10 често задавани въпроса за PVC парапети PVC парапетите са трайни, достъпни и не изискват поддръжка! Има огромни доказателства в подкрепа на това. Те превъзхождат конвенционалните материали във всяко отношение. PVC парапетите са изключително лесни за инсталиране и поддръжка. Хиляди доволни клиенти изказват похвали за тяхната уникална привлекателност и гъвкавост. Тук, в тази публикация, ние […]

Вижте повече
Какво да знаем за монтажа на парапети 1

Какво да знаем за монтажа

Трябва да кажем, че самостоятелното проектиране на парапети за стълбите не означава, че трябва да правите всички части със собствените си ръце. Много от елементите за монтаж на парапет се правят много трудно, например, парапети за спирални разновидности стълби. Затова някои компоненти могат да бъдат закупени готови. Понякога балисти и парапети за стълби се продават […]

Вижте повече
Метални парапети 1

Метални изделия

Видовете метални парапети са малко по-особени. Най-често можете да намерите стоманени парапети за стълби, също популярни видове са такива от: алуминий чугун желязо Алуминият е добър, защото не е заплашен от корозия, освен че е и лесен за монтиране. Понякога тези качества са решаващи при избора на материал. Въпреки това, ако силата им е важен […]

Вижте повече